In fiecare an, cu o traditie de peste 150 de ani, la Bela Crkva(Biserica Alba), in perioada 18-24.06.2012, are loc „Sarbatoarea Florilor”. Ziua cea mai interesanta a Sarbatorii Florilor este ziua de sambata 23.06.2012, cand are loc o parada a tinerilor si a carelor alegorice, denumita „Carnavalul Florilor”, concretizata printr-o defilare prin centru orasului, intre Primaria Bela Crkva si Parcul Orasului.

Festivalul cuprinde o serie de manifestari care acopera o gama larga de preferinte. Expozitii, evenimente literare, culturale si sportive, etnografie si folclor. Comuna Biserica Alba este casa mai multor etnii, multiculturalitatea este trasatura esentiala a Bisericii Albe si a acestui Festival.

Parada Incepe de regula in dupa-amiaza zilei de sambata la ora 19, ora Bucurestiului. Dupa incheierea paradei Carnavalului Florilor, audienta va fi incantata cu un Concert de muzica al trupei Amadeus.

La finalul zilei artificiile vor lumina cerul Bisericii Albe.

Pe masura ce organizatorii vor comunica programul manifestarilor va voi tine la curent. Pentru program aveti urmatorul link:
http://www.belacrkva.rs/

Leave a reply