Prima etapa din Campionatul National de Motociclism – Primele doua victorii pentru Ionel Pascota

In perioada 1-3 iunie a avut loc in Bulgaria la Plevna prima etapa din Campionatul National al Romaniei. Sportivul din Giroc, Ionel Pascota a participat la doua categorii – 600cmc Supersport si 1000cmc Superbike.
Calificarile cursei au avut loc sambata dupamasa unde a obtinut primul loc la ambele clase.
 Plecat din pole position la ambele categorii, Pascota le-a castigat fara probleme, castigand astfel prima etapa din acest sezon. Din campionatul national mai urmeaza inca patru etape.
“A fost o cursa fara probleme si am reusit sa castigam. Vreau sa mutumesc Consiliului Local Giroc si Primarului Iosif Ionel Toma care sunt alaturi de echipa noastra indiferent de conditi. Multumesc si mecanicului meu Doncean Mircea care pot spune ca isi dedica viata pentru a aduce aceste rezultate frumoase cu mine la Giroc. Si nu in ultimul rand familiei mele, sotiei Ilioara si baiatul meu cel mic Joshua care sunt alaturi de mine la fiecare cursa”.
Urmatoarea cursa pentru echipa Pascota Racing Team Giroc a fost in data de 17 iunie la Hungaroring si va conta pentru competitia Dunlop Romanian Superbike. In urmatoarea saptamana vom merge in Turcia pe circuitul Istanbul Park in Campionatul European de Est care se va tine impreuna cu cea de-a-2-a etapa din Campionatul National.

Leave a reply