Home / BĂILE HERCULANE / UNPR și-a atins ținta

UNPR și-a atins ținta

Deputatul Ion Tabugan, președintele UNPR Caraș-Severin spune că partidul său a ieșit cu fruntea sus din alegerile locale și că în general s-a înscris în ținta propusă, mai puțin în ceea ce privește numărul de primari.

Ținta UNPR la aceste alegeri locale a fost atingerea a 10 procente la scrutin, un scor de 20 de procente pentru preșidinția Consiliului Județean și obținerea a 6 mandate de primari. Din păcate, chiar dacă a trecut de 10%, UNPR a obținut doar doi din cei 6 primari propuși: la Copăcele și la Iablanița. Chiar dacă nu a reușit să obțină 20% la Consiliul Județean, UNPR are totuși 3 consilieri și dorește să realizeze o majoritate care să îi permită și un vicepreședinte al Consiliului Județean. În concluzie, Tabugan susține că social progresiștii sunt mulțumiți de rezultatele obținute în alegeri.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns