Home / Valea Timocului / Cinci români pe fight-cardul Superkombat World Grand Prix de la Varna

Cinci români pe fight-cardul Superkombat World Grand Prix de la Varna

Raul Cătinaș, Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi și Corneliu Rus sunt cei cinci sportivi care vor reprezenta România la cel de-al treilea World Grand Prix mondial al circuitului Superkombat, care va avea loc pe 7 iulie în stațiunea bulgară Varna. Cu această ocazie, promotorul Eduard Irimia a anunţat că va promova turismul românesc chiar pe litoralul marilor rivali de sezon.

Rus va avea parte de cel mai important meci din carieră, urmând să se bată cu unul dintre luptătorii de legendă ai K-1, bielorusul Alexey Ignashov, cel care în carieră i-a învins, printre alții, pe Badr Hari, Semmy Schilt, Peter Aerts sau Remy Bonjasky. E un moment foarte important în viața mea și sper să nu înșel așteptările celor care mi-au oferit ocazia să lupt contra unui adversar extraordinar, a spus luptătorul originar din Lugoj.

Dacă Raul Cătinaș, Andrei Stoica și Cătălin Moroșanu vor lupta în super-fight-uri, Benny Adegbuyi are ocazia să se califice și el pentru Final Elimination din luna noiembrie deoarece va participa la piramida de patru, unde vor mai fi prezenţi croatul Mladen Brestovac, bulgarul Kostadin Kostov și ucraineanul Rogava Tsotne.

În total, la cel de-al treilea WGP al anului, vor lupta sportivi din 10 țări, iar evenimentul va fi transmis în direct în 75 de țări. „După Podgorica și Cluj, vom merge în Bulgaria pentru o gală de nivel mondial. Va fi cea de-a treia gală de calificare pentru Final Elimination din noiembrie, atunci când îi vom vedea la lucru pe toți eroii circuitului. Mi-aş dori ca acel eveniment să aibă loc în România pentru că va avea un impact mediatic major, a spus președintele Superkombat, Eduard Irimia.

De asemenea, în cadrul evenimentului care se va disputa în sala de 6.000 de locuri a orașului Varna, se va pune în joc și centura mondială Superkombat la categoria grea, meci care îi va pune faţă în faţă pe surinamezul Ismael Londt și francezul Freddy Kemayo.

Turismul românesc, promovat în inima Bulgariei

Promotorul Eduard Irimia a anunţat că va promova cu această ocazie şi litoralul românesc al Mării Negre. În cadrul galei, vom face reclamă mai multor cluburi, hoteluri şi restaurante de pe litoralul nostru. În fiecare week-end se estimează că sunt prezenţi în Bulgaria aproximativ 20.000 de turişti români, iar la gală cred că din cele 6.000 de locuri, aproape o treime vor fi ocupate de conaţionali”, a spus Irimia. Biletele vor fi disponibile prin reţeaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Orange sau Domo, dar şi prin intermediul agenţiilor de turism.

Devenit de curând consilier judeţean la Iaşi, Cătălin Moroşanu va avea primul său meci în calitate de om politic. “Mama lor de bulgari, ne-au luat ei turiştii, dar îi aduc eu înapoi. Vom bate tot în Bulgaria”, a anunţat cel poreclit Moartea din Carpaţi. Un alt mod inedit de a-i atrage pe turişti în România va fi prezenţa a 10 fete din echipa Sexy Kombat la Varna. În curând vom începe castingul şi vom alege 10 fete pe sprânceană pentru a-i impresiona pe spectatori să le dăm un nou motiv să viziteze ţara noastră”, a mai afirmat promotorul Eduard Irimia.

About admin

Check Also

33 de migranţi, prinşi la frontiera de vest pe când încercau să treacă ilegal în Ungaria

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac, judeţul Arad, au descoperit 28 de cetăţeni din Siria …

Lasă un răspuns