Furtuna înregistrată în cursul serii de ieri, 10 iunie a.c., a produs probleme în Caraş-Severin, zeci de localităţi din sudul şi jumătatea vestică a judeţului rămând nealimentate cu energie electrică. Echipele de intervenţie ale ENEL au ieşit în teren pentru remedierea situaţiei, iar azi dimineaţă la ora 08.00 mai erau nealimentate cu energie electrică localităţile Rugi, Cornuţel, Mâtnic, Zorile, Zorlencior, Poiana Mărului, Măru şi Bigăr, dar şi Micro II din Reşiţa.

Totodată, în mai multe zone al judeţului au fost semnalate căderi de copaci pe carosabil, producând, pentru intervale scurte de timp, perturbarea circulaţiei rutiere. Astfel de situaţii au avut loc pe DN 57B (Progor – Bozovici), DN57 (Greoni-Oraviţa), DJ 582 (Slatina Timiş-E70), DJ 608A (Turnu Ruieni-Borlova), DN 68 (Oţelu Roşu – Marga) şi DJ 608 (Rusca Teregova – Cornereva). La Slatina Timiş şi Rusca Montană doi copaci au căzut peste firele de alimentare cu energie electrică.

             Intervenţia pentru înlăturarea efectelor furtunii a fost asigurată, după caz, de către lucrători de la ENEL, Secţia Drumuri Naţionale Caransebeş, voluntari şi pompieri militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin.

Leave a reply