Breaking News
Home / Arad / Totul despre alegerile locale 2012! Vezi programul sectiilor de votare si procedura de vot

Totul despre alegerile locale 2012! Vezi programul sectiilor de votare si procedura de vot

Duminică, 10 iunie 2012, este zi de votare pentru Romania. Este momentul cand banatenii isi pot exprima optiunea pentru primari si consilieri. inbanat.ro iti propune o serie de articole pentru a sti totul despre alegerile locale.

Campania electorală a candidaţilor, care a început cu 30 de zile înainte de data alegerilor, se încheie în ziua de sâmbătă 9 iunie.

Scrutinul va avea locincepand cu orele 7.00. La ora 21.00 preşedintele secţiei de votare declară încheiată votarea şi sigilează urnele.

Vor avea loc alegeri pentru consiliile locale, consiliile judeţene, primari, preşedinţi ai consiliilor judeţene. Se vor primi câte un buletin de vot pentru fiecare, adică patru documente pe care urmează să puneţi ştampila „Votat”.

Primarii şi preşedinţii consiliului judeţean se aleg din primul tur. Este declarat ales primar candidatul care a întrunit cel mai mare număr de voturi valabil exprimate.

About admin

Check Also

Grupul de Comunicare Strategică: 5.028 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, cel mai mare bilanţ zilnic de la declanşarea pandemiei

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a trecut de 200.000, după ce Grupul de Comunicare …

Lasă un răspuns