Home / Banat / S-a făcut bilanțul pagubelor de la inundațiile de luna trecută

S-a făcut bilanțul pagubelor de la inundațiile de luna trecută

În luna mai, pe teritoriul judeţului Caraş-Severin, au fost înregistrate 183 situaţii de urgenţă. La 172 dintre acestea intervenţia a fost asigurată de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin, iar în 11 cazuri de către serviciile voluntare.

Statistică situaţiilor de urgenţă produse în luna mai se prezintă astfel:

–          intervenţii SMURD: 90 (76 – asistenţă medicală de urgenţă; 11 – asistenţă persoane; 3 – descarcerare);

–          inundaţii: 43;

–          incendii: 16;

–          acţiuni pentru protecţia comunităţilor: 16 ( din care 4 acţiuni pentru salvarea animalelor)

–          arderi necontrolate: 11

–          asanarea teritoriului de muniţie neexplodată: 6;

–          alunecare teren: 1.

Reamintim faptul că, urmare a fenomenelor hidrometeorologice manifestate luna trecută, mai multe localităţi din judeţul nostru au fost afectate de inundaţii. Cel mai grav lovite de furia apei au fost Şuşca, Radimna şi Prilipeţ.

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

One comment

  1. Andreea, daca ai stii zilele astea cum m-a maicnat tot ce spui tu, cum incerc sa ma rup de FRICA, frica de maine, de faptul ca nu o sa am bani sa platesc rata la banca, sau ca se imbolnaveste careva de vreo boala, efectiv traiesc cu drobul de sare deasupra capului! si nu mai vreau!Iti multumesc pentru acest articol, el este exact raspunsul pe care il cautam In ultimele zile am fost chinuita si am trecut de la o extrema la alta ba muream de frica, ba eram super fericita si eliberata de toate alea sper sa ajung sa am puterea si sa raman la ultima stare .Mai am multe de aflat pupici.

Lasă un răspuns