Caz fara precedent in istoria Consiliului Local al orasului Bocsa (judetul Caras-Severin): primarul PSD Mirel Patriciu Pascu s-a autopropus pentru a-i fi conferit titlul de „Cetatean de onoare” al localitatii.
Si asta nu e totul. Dupa ce consilierii au supus la vot propunerile edilului, au decis ca acest titlu sa-i fie decernat si unui alt fost primar, Ioan Petru Moldovan, care nu s-a remarcat pentru vreun merit deosebit, ci dimpotriva. Acesta si-a pier-dut functia in 2001 pentru incalcarea Legii electorale.
Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Bocsa din aceasta luna, din cele 42 de proiecte de hotarare, aproape jumatate, mai exact 24, se refereau la acordarea titlului de „Cetatean de onoare” al orasului. Initiatorul proiectelor a fost nimeni altul decat primarul PSD, Mirel Patriciu Pascu, care, pentru a nu supara pe nimeni, s-a gandit sa-i treca pe lista pe toti predecesorii sai in functie din ultimii 30 de ani. Intre nominalizati s-au aflat si sapte preoti ce au slujit de-a lungul anilor la parohia din localitate, precum si alte personalitati ale urbei carasene.
Mai mult, actualul edil s-a autopropus la obtinerea unui astfel de titlu, spre stupefactia consilierilor, ticluind o nota de fundamentare elogioasa la adresa-i, plina de merite si de realizari pe linie de administratie publica. La votul secret ce a urmat doar patru dintre cei propusi de primar au primit in final titlul mult ravnit, intre care si Mirel Patriciu Pascu.

Preluare RomâniaLiberă.ro 1 martie 2007

Comments

 1. INCORUPTIBILUL DIN BOCSA says:

  La brutarie…Mirele la brutarie…acolo ii este locul si cat de curand va ajunge…la brutarie!
  Singurul primar din Romania care este in stare de asa ceva! Strigator la cer.

 2. Nevermind says:

  Poate sa isi ia adio de la postul de primar, un ingamfat si un smecher..si a facut destule pe spatele cetatenilor..prefer un „rom” analfabet in fruntea orasului decat el..huooo!

 3. Domnule Gelu! Daca vrei o campanie murdara o sa o ai! Succes! O sa ai surprize neplacute , nu asa a fost intelegerea!Inca o data success!

 4. Voi reveni cu amanunte!

 5. In campania electorala este bun orice.Dupa alegeri sa o trimiteti din nou.

 6. De aia merge orasul cum merge, pentru ca avem oameni ca el care nu se mai satura de furat!

Leave a reply