Arhivă

Maraton de natație la Reșița

La Reşiţa se înoată în tot acest week-end. În bazinul olimpic din Complexul Municipal de Sport şi Sănătate din Reşiţa, începând de sâmbătă şi până duminică, se înoată non-stop. Aici se desfăşoară o competiţie de înot, deschisă oricărei persoane care ştie să înoate.

Nu există restricţii legate de vârstă sau sex la maratonul celor 24 de ore, organizat de Clubul sportiv de înot masters Reşiţa 07 şi Clubul Sportiv Rapid din Braşov, cu sprijinul Primăriei Reşiţa, al Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Caraş-Severin şi al Academiei Olimpice Române, filiala Caraş-Severin. Cel mai tânăr participant din concurs are opt ani, iar cel mai în vârstă, 65 de ani.

Pe lista concurenţilor s-au înscris opt echipe, fiecare fiind formată din câte 12 concurenţi. Conform regulamentului, fiecare va înota din şase în şase ore, câte 30 de minute.

Câştigătoare va fi echipa care cumulează la sfârşitul celor 24 de ore numărul cel mai mare de bazine parcurse.

La start s-au prezentat concurenţi din Reşiţa, Braşov, Timişoara, Piteşti, Giurgiu, Râmnicu-Vâlcea, Brăila, Cluj şi Bucureşti.

Trebuie subliniat şi faptul că şase membrii ai echipei ‘Motivation’ din Bucureşti sunt în scaunul cu rotile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts
Citește mai mult

S-au deschis ‘Porţile Poeziei’

Festivalul Internaţional ‘Porţile Poeziei’, manifestare în cadrul căreia personalităţi de seamă îşi vor prezenta creaţiile, s-a deschis astăzi la Reşiţa. Festivalul, ajuns la cea de-a…