Sursa video: Vest TV Resita si youtube.com

Gabriela Szabo a alergat alături de cei peste 1.000 de copii din Caraş-Severin care au luat startul în Crosul Europei, organizat la Reşiţa. La final aceasta a fost premiată de către primarul Mihai Stepanescu care i-a oferit un tablou special pictat de Ştefan Popa Popa’s dar şi o plachetă. La final atleta a oferit autografe participanţilor.

Întrecerea s-a desfăşurat azi, de la ora 13, pe traseul B-dul Revoluţiei din Decembrie, de la staţia de benzină şi până în Centrul Civic al municipiului Reşiţa. A fost aşteptată de autorităţile judeţene şi locale, care au ţinut să-i mulţumească în mod special Gabrielei Szabo pentru implicarea şi promovarea sportului în Reşiţa, iar edilul urbei de pe Bârzava i-a oferit şi o plachetă care să-i amintească de acest cros organizat la Reşiţa.

La rândul său marea campioană a ţinut să le vorbească participanţilor, pe care i-a încurajat să facă sport, mişcare cât mai multă, iar sutelor de tineri adunaţi în Centrul Civic le-a spus că, aceia care vor dori să facă şi sport de performanţă, vor avea foarte mult de muncit dar cu siguranţă vor avea parte şi de numeroase satisfaţii.

A urmat o şedinţă prelungită de autografe, cei mici asaltând-o pe campioană pentru a primi o amintire de la celebra atletă. Primii 10 sportivi ai judeţului au fost premiaţi astăzi, într+un cadru festiv. Acţiunea a avut loc la Sala Polivalentă din Reşiţa.

Pe  locul 1 la categoria sporturilor Olimpice s-a plasat echipa de tenis de masa Ateneu Resita, iar la neolimpice locul 1 a fot ocupat de echipa de mars de la Universitatea Resita. Cel mai bun sportiv al Judetului a fost luptatoarea Alina Vuc. Aceasta a ocupat locul 3 la Campionatele Mondiale desfasurate la Bucuresti. Locul al 2+lea a fost ocupat de gimnastul Daniel Radeanu, iar colegul sau Andrei Groza s+a clasat pe locul 3. Premiile au fost înmânate de marea campioana, atleta, Gabriela Szabo.

Premiile sportivilor au constat în cupe, dimplome şi bani, acordate de Direcţia pentru Tineret şi Sport, Academia Olimpică Română şi Primăria Reşiţa , Consiliul Judetean Caras-Severin si Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin.

Leave a reply