Home / Caraş-Severin / Nu se dau duşi de la ciolan

Nu se dau duşi de la ciolan

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost desemnat, joi, preşedinte al acestui for, după ce funcţia a rămas liberă, prin plecarea lui Sorin Frunzăverde. Aceasta deşi PDL Caraş-Severin a înştiinţat forul judeţean că retrage sprijinul politic unui număr de 6 consilieri judeţeni, în frunte cu Ristache şi Ghiorghioni.

În şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Caraş-Severin, desfăşurată joi, la Reşiţa, a fost prezentat referatul constatator privind încetarea calităţii de preşedinte al executivului judeţean a lui Sorin Frunzăverde, înainte de expirarea duratei normale a mandatului. Sorin Frunzăverde şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte, document înregistrat la data de 2 aprilie. „Regret că nu aveţi tăria de a vă da demisia aşa cum a făcut-o şi Sorin Frunzăverde” le-a reproşat Nicuşor Vasilescu, primvicepreşedintele PDL CS celor doi vicepreşedinţi ai legislativului judeţean.

În aceeaşi şedinţă, a fost votat şi proiectul de hotărâre privind desemnarea vicepreşedintelui CJ Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, pentru exercitarea atribuţiilor preşedintelui, până la constituirea noului for executiv judeţean. Ionesie Ghiorghioni a fost votat cu 27 de voturi pentru şi unul singur împotrivă.

About admin

Check Also

A.C.S. Golden Kids Bocșa la ceas aniversar!

Asociatia Club Sportiv Golden Kids Bocșa își desfășoară activitatea încă din aprilie 2015, dar data …

Lasă un răspuns