Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost desemnat, joi, preşedinte al acestui for, după ce funcţia a rămas liberă, prin plecarea lui Sorin Frunzăverde. Aceasta deşi PDL Caraş-Severin a înştiinţat forul judeţean că retrage sprijinul politic unui număr de 6 consilieri judeţeni, în frunte cu Ristache şi Ghiorghioni.

În şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Caraş-Severin, desfăşurată joi, la Reşiţa, a fost prezentat referatul constatator privind încetarea calităţii de preşedinte al executivului judeţean a lui Sorin Frunzăverde, înainte de expirarea duratei normale a mandatului. Sorin Frunzăverde şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte, document înregistrat la data de 2 aprilie. „Regret că nu aveţi tăria de a vă da demisia aşa cum a făcut-o şi Sorin Frunzăverde” le-a reproşat Nicuşor Vasilescu, primvicepreşedintele PDL CS celor doi vicepreşedinţi ai legislativului judeţean.

În aceeaşi şedinţă, a fost votat şi proiectul de hotărâre privind desemnarea vicepreşedintelui CJ Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, pentru exercitarea atribuţiilor preşedintelui, până la constituirea noului for executiv judeţean. Ionesie Ghiorghioni a fost votat cu 27 de voturi pentru şi unul singur împotrivă.

Leave a reply