Frontiera cu Republica Serbia:

Tigari ascunse in termos, pantofi sport si lanterne

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berzasca, judetul Caras Severin, au descoperit 750 pachete de tigari de contrabanda, ascunse in portbagajul unui autoturism condus de un cetatean roman, in varsta de 44 ani.
Si politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Caras-Severin au depistat o femeie, in varsta de 32 ani, care avea disimulate pe corp, respectiv ascunse in diferite obiecte din portbagajul unui autoturism – termos, lanterna, pantofi sport si scaune-277 pachete de tigari.
In ambele situatii, fata de persoanele transportatoare de tigari de contrabanda s-au dispus masurile legale de ridicare a marfii si de sanctionare a acestora conform legislatiei in vigoare.

      

Unsprezece migranti retinuti la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga, judetul Timis, au depistat in cursul zilei de ieri, trei grupuri de migranti formate din unsprezece persoane, cetateni afgani, algerieni, egipteni si marocani, care se indreptau dinspre Serbia spre Romania.
Pe numele celor in cauza au fost intocmite lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.

Depistat cu permis de conducere fals la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, judetul Timis, au depistat un cetatean roman , in varsta de 21 ani, care conducea un autoturism inmatriculat in Austria in baza unui permis de conducere austriac fals.
Tanarului i s-au intocmit acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a avea permis de conducere, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals. La finalizarea cercetarilor urmeaza a fi prezentat procurorului, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Leave a reply