De trei ani de zile Primăria Reşiţa încearcă să îi surprindă pe cei mici cu ocazia sărbătorilor pascale, prin amenajamente originale din fibră şi lemn, amenajări ce prind chiar viaţă, zeci de iepuraşi fiind lăsaţi liberi printre ornamentele amenajate. Din păcate, anul acesta un suflet hain a omorât cu bestialitate 18 iepuri din Centrul Civic şi din Parcul Tricolorului

Bucuria copilaşiilor a fost umbrită în noaptea de 6 spre 7 aprilie când, atât în amenajările din Centrul Civic cât şi în cea din Parcul Tricolorului din Reșița persoane necunoscute au intrat și au lovit cu bâtele iepurașii, lăsându/i morți.

Potrivit lui Marius Bălean, purtător de cuv Primăria Reşiţa, „se va încerca înlocuirea iepurilor ucişi cu alţii aduşi din altă parte”. Primăria spune că a sesizat poliția animalelor și că cei care au comis oribila faptă pot ajunge la pușcărie. Tot în Caraș Severin a mai fost pedepsită o persoană pentru cruzime față de animale. În Penitenciarul Timişoara există deja încarcerat un reşiţean condamnat pentru că a omorât o căţeluşă. Se pare că va avea coleg sau colegi!

Leave a reply