PDL Caraş-Severin se reorganizează

PDL Caraş-Severin se reorganizează

Biroul Permanent Naţional al PDL a validat luni conducerea interimară a organizaţiei Caraş-Severin a partidului, Iancu Simion şi Nicuşor Vasilescu, primarii din Oţelu Roşu şi Băile Herculane, fiind mandataţi să se ocupe cu reorganizarea filialei şi cu desemnarea propunerilor pentru candidaţii de primării din Caraş-Severin.

‘PDL are continuitate şi viaţă politică în Caraş-Severin. Am numit astăzi (luni -n.r.) o structură interimară compusă din cei doi primari, Iancu Simion de la Oţelu Roşu şi Nicuşor Vasilescu de la Herculane, pentru a se ocupa de reorganizarea filialei PDL Caraş-Severin. Sunt convins că în perioada imediat următoare vor veni atât cu propunerile pentru completarea structurii de conducere a PDL-ului, cât şi cu propunerile pentru candidaţii de primari în Caraş-Severin pentru alegerile locale’, a declarat Emil Boc.

Preşedintele PDL a mai precizat că la nivelul judeţului Olt organizaţia PDL va fi condusă de senatorul Mihai Niţă, acesta fiind mandatat cu organizarea alegerilor la nivelul filialei democrat-liberale.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    Hello! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There’s a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you

  • Disqus ( )