Stimaţi colegi,

 

Cu prilejul Zilei Poliţiei Române, am plăcerea de a vă transmite multă sănătate,  putere de muncă şi împliniri pe plan profesional şi personal.

Contactul permanent cu cetăţeanul responsabilizează şi impune adaptarea şi eficientizarea activităţii pentru a răspunde cerinţelor de siguranţă ale societăţii. Vă felicit pentru eforturile deosebite depuse, pentru îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă şi, implicit, asigurarea unui climat de ordine, siguranţă şi pace socială în comunităţile unde munciţi.

Societatea are nevoie de o Poliţie modernă, în care rolul este cel de a creşte gradul de siguranţă al cetăţeanului. Fiecare dintre noi, ca om al legii, contribuim la consolidarea relaţiei cu comunitatea, la creşterea încrederii şi respectului în instituţia poliţiei şi la formarea unei imagini corecte.

Am încredere că fiecare dintre dumneavoastră veţi da dovadă de responsabilitate, integritate şi loialitateşti, întrucât acestea reprezintă atuuri imbatabile în lupta cu infracţionalitatea.

Sunt convins că fiecare poliţist poate să reprezinte un model de profesionalism, onestitate, dar mai ales de moralitate, astfel încât să ne ridicăm la cele mai riguroase aşteptări ale cetăţenilor, iar condiţia de profesionişti ai Dreptului ne obligă să ieşim în întâmpinarea intereselor legitime ale oamenilor, pentru  a sesiza şi chiar a anticipa problemele cu care se confruntă, manifestând solicitudine şi respect în relaţia cu aceştia.

Cu prilejul Zilei Poliţiei Române vă urez succes în activitatea de mare răspundere pe care o desfăşuraţi şi aă aveţi cât mai multe împliniri alături de familiile dumneavoastră!

 

LA MULŢI ANI!

 

ŞEFUL INSPECTORATULUI  

Comisar şef de poliţie

                dr. STOLOJESCU GRIGORE

Leave a reply