DEMNITATEA noastră, mai presus decât batjocorirea voastră ! ” Ciumpalacii ” din Reşiţa NU acceptă botniţa !! NU CEDĂM !! REZISTĂM !! strigau sâmbătă protestatarii.
Şi vom ieşi şi vă vom cere să plecaţi de la ” butoane ” , zi de zi, în fiecare zi… Aşa, NU se mai poate, România vrea DREPTATE !!
Protestele au început în Reşiţa în 13 ianuarie 2012 şi continuă FĂRĂ ÎNTRERUPERE zi de zi, în fiecare zi ! Rămâne cum am stabilit : vrem libertate de exprimare, ne dorim Politicieni care să ne reprezinte interesele NU păcălici, NU mameluci, vrem locuri de muncă şi luptăm pentru viitorul copiilor noştri, pentru Respectul pe care-l datorăm bătrânilor noştri, pentru Dreptate… NU CEDĂM !! ”Cei care mor pentru o idee sunt eroi al căror unic testament este un singur cuvânt: CONTINUAŢI!”
” Piaţa Universităţii este peste tot! Este un spirit reaprins ce există oriunde se protestează pentru drepturile democratice, pe teritoriul ţării, în diasporă, indiferent de numărul protestatarilor. Se speculează cantitatea versus calitate, însă clasa politică şi tovarăşii conducători ar trebui să ia seama la calitatea, profunzimea mesajului şi la longevitatea protestelor ca premieră în România. Ar trebui să vă cutremure până la autolustrare, dragi politicieni, pentru că românii nu mai tac!! ”

Leave a reply