Home / Caraş-Severin / Ziua 47…. frumoşii ne-buni ai Răşiţei rezistă !

Ziua 47…. frumoşii ne-buni ai Răşiţei rezistă !

Protestele continuă !! Nu numai că rezistăm, ne-am păstrat optimismul: ” Băsescule NU rezişti, nici cu mii de securişti ! ”, ” Băsescule nici nu ştii, cât de mic începi să fii ! ”, ” Frunzăverde te-ai uscat, Caraşul te vrea plecat ”, ” Frunzăverde şi ai lui, să se ducă dracului ! ”, ” Jos guvernul securist !! ”, ” Bucureşti, nu uita, Reşiţa-i de partea ta ! ”, ” Băsescu, demisia ! ”…

Reșițenii de aproape 50 de zile în stradă și solidari cu Antena 3
Chiar dacă astăzi a fost soare pe cer, în Valea Domenului, mai bine spus, în Centrul Civic, nu este un loc în care să stai prea mult fiindcă acolo curentul de aer rece dinspre Valea Domanului trece prin hainele groase. Aproximativ 50 de reșițeni au îndurat frigul și vântul tăios de astăzi și au protestat în centrul civic în fața Prefecturii din Reșița.
Așa cum au făcut-o de aproape 50 de zile, oamenii au scandat lozinci împotriva președintelui Băsescu, a Guvernului României, dar și a președintelui Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde. Ei își doresc un trai mai bun măcar pentru copiii lor dacă pentru ei este unul greu acum.
Protestatarii sunt solidari și alături de Antena 3 în războiul pe care CNA îl duce împotriva presei libere și neaservite din România. Ei amenință că în cazul în care se vor atinge de Antena 3, vor merge cu toții la București unde vor face lanț uman în jurul sediului postului de treleviziune care le-a fost mereu alături și care a relatat obiectiv și a demonstrat cu dovezi toate hoțiile și fărădelegile din România.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

4 comments

  1. Incercati sa spuneti sursa daca tot ccopiati. Daca nu exista si alte metode…. Cu respect o zi buna!

  2. Macar daca copiati de la colegii vostrii de la http://www.infocs.ro 90% din articol, aveti macar onestitatea sa specificati sursa. Eu am copiat link/ul si le voi arata ca sunt copiati la greu, fara se specifica sursa, adica, sunt furati- mai bine spus.

Lasă un răspuns