Home / Caraş-Severin / Incendiu la Crivaia, lângă cabana militară

Incendiu la Crivaia, lângă cabana militară

În data de 28 februarie a.c., ora 00.30, Postul de Jandarmi Montan Crivaia a fost sesizat despre faptul că la o casă de vacanţă din Staţiunea Crivaia a izbucnit un incendiu.
Jandarmii montani s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă şi că există pericolul ca focul să se extindă la casele de vacanţă din apropiere, luând măsuri de limitarea şi stingerea a incendiului până la sosirea echipajelor de pompieri din cadrul I.S.U. Semenic Reşiţa.
Totodată, jandarmii montani au transportat la Cabana Militară, acordând primul ajutor, numitului Ţ. I., angajat al casei de vacanţă, care în urma încercării de a stinge incendiul a suferit leziuni pe membrele superioare şi pe faţă, iar la membrele inferioare este suspect de degerături, ulterior fiind transportat de catre ambulanţă la Spitalul Judeţean.

About admin

Check Also

Schimbarea directorilor școlari,o nemulțumire pentru membrii USR-PLUS

În contextul schimbării  directorilor de unități școlare cărora le-a expirat mandatul în 8 ianuarie 2021, senatorul USR-PLUS, Ștefan Pălărie, alături de alți colegi din Comisia de Învățământ, Tineret și Sport a Sentatului, a trimis adrese către toate …

Lasă un răspuns