Antrenorul care a făcut cea mai mare performanţă în handbalul feminin cărăşean, calificând şi păstrând CSU Reşiţa în prima ligă, Florin Pera şi-a arătat valoarea şi la CSU Neptun, demonstrând încă o dată şefilor sportului cărăşean ce greaşeală au făcut atunci când l-au pierdut, elevele lui Pera reuşind să termine egal, 24-24 cu Zalăul lui Tadici.

Dupa ce ultimele doua meciuri adusesera victorii pentru fetele de la CSU Neptun, aseara am ales Sala Sporturilor, pentru a urmari intalnirea cu HC Zalau, echipa antrenata de vulcanicul Gh.Tadici si avand in componenta pe Valeria Bese, ex-Oltchim, si pe Gabi Szucs.

Diferenta de gabarit in favoarea oaspetelor parea sa se valorifice si in teren. Iovanescu era pierduta pe semicerc intre masivele jucatoare oaspete, era greu sa arunci la poarta, iar viteza de joc scazuta a constantencelor nu permitea creearea omului in plus care sa finalizeze. La pauza scorul era unul normal si nu prea lasa loc de dubii in privinta invingatoarei:10-15

Repriza a doua parca a adus in teren alte echipe. Zalauancele au inceput sa greseasca si sa se crispeze mai ales pe faza de atac in timp ce Constanta a prins aripi. Petrescu a scos cateva mingi dificile  Iovanescu a inscris de cateva ori si, la jumatatea reprizei, tabela arata 18-18. Aici s-a dezlantuit o adevarata sarabanda a ratarilor si de o parte si de alta, aceeasi Iovanescu incercand de doua ori “scarite” peste portar si ratan. Se merge cap la cap pana la final:24-24 spre disperarea lui Tadici (exilat in tribuna, 4 etape suspendare)

 

Comments

  1. Hey there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts.

Leave a reply