Teodora Sinculeț, în vârstă de 47 de ani, candidează pe lista Alianța Dreapta Unită. Este biolog de meserie și o mare parte din timp o dedică păstrării și conservării celui mai de preț patrimoniu al României, parcurile naționale și rezervațiile naturale.
👉„Pentru mine, empatia, corectitudinea și onoarea sunt valori esențiale fără de care nu pot trece prin viață cu fruntea sus, nu pot privi în ochi oamenii cu care interacționez, prietenii, comunitatea din care fac parte. Nu-mi plac compromisurile și lucrurile neclare care ne afectează viața fiecăruia, care ne fac copiii să-și dorească un alt oraș“.
👉Pentru că este o fire curajoasă, practicarea speologiei i-a oferit oportunitatea explorării unei lumi subterane, puțin cunoscute care este chiar aici la marginea orașului nostru Reșița.„Explorarea, studierea și conservarea peșterilor de lângă casă mă face să uit de toate greutățile cotidiene în momentul în care pătrund în necunoscut“.Teodora este o mare iubitoare de animale și alături de soțul ei lucrează permanent pentru a salva toate aceste suflete dragi multor oameni din comunitatea noastră.
👉„Încă mai cred că țara noastră, orașul nostru poate deveni cel mai frumos loc din lume, că poate însemna cu adevărat „acasă“.Încă mai cred că am putea avea o justiție și o administrație publică funcțională care să fie în mod egal în slujba oamenilor. Încă mai cred într-o societate civilă sănătoasă în care moralitatea, profesionalismul și meritocrația să primeze, căci fără ele nu se poate progresa.Sunt fericită că trăiesc în Reșița, știu de ce are nevoie comunitatea noastră pentru a progresa, sunt hotărâtă să-mi dedic timpul pentru a derula în continuare proiecte durabile, esențiale în societatea pe care ne-o dorim“.
CMF:21240009

Leave a reply