Sâmbătă, 25.05.2024, în sala de sport din cartierul „Nufărul” al orașului Bocșa a avut loc competiția amicală Cupa Prieteniei la handbal feminin junioare IV, fete născute 2011 și mai mici. La acest turneu amical au participat echipele ACS Golden Kids Bocșa, LPS Cetate Deva, Lps Banatul Timișoara și Școala Gimnazială „Sf. Maria” nr. 7 Timișoara. Competiția a fost orgaizată de ACS Golden Kids Bocșa cu sprijinul Primăriei și Consilului Local Bocșa, Casei Orășenești de Cultură Bocșa, Asociației Județene de Handbal Caraș-Severin și ArenaPub din Bocșa. Partidele s-au desfășurat în sistem fiecare cu fiecare pe durata a 20 de minute repriza și pauza de 5 minute între reprize și 10 minute între meciuri. După disputarea meciurilor clasamentul arată astfel:

  1. Școala Gimnazială „Sf. Maria” nr. 7 Timișoara, coordonată de profesor Gabriel Danicu
  2. LPS Banatul Timișoara, coordonată de profesor Emanuel Hotca
  3. ACS Golden Kids Bocșa, coordonată de profesor Bogdan Bosioc
  4. LPS Cetate Deva, coordonată de profesor Maria Hențiu

La final competiției organizatorii au premiat echipele cu cupe, medalii, diplome și au stabilit echipa turneului care au primit medalie și diplomă.

Cred că la orice vârstă, cât timp faci handbal ai mereu de învățat, să muncești din greu, să încerci din nou chiar și când eșuezi, să fii un prieten bun și să îți respecți echipa. Succesul meu se datorează antrenorului meu căruia îi sunt recunoscătoare pentru efortul depus, pentru antrenamentele lungi, răbdarea, rezitența, insistența și toate sfaturile pe care mi le dă și care mă ajută să devin o persoană mai bună. De asemenea mulțumesc antrenorului secund Sabin Bașagă și Domnului vicepreședinte al clubului Claudiu Mureșan. Dacă muncim la antrenamente vom crește de la meci la meci. – Samira Pușcaș, sportivă ACS Golden Kids Bocșa

Leave a reply