Pe data de 15 Octombrie, copiii comunei Maureni, sub supravegherea profesorului de educație fizică, Apostol Sebastian Andrei și a celor două mămici voluntare, Ichim Steluta și Pop Petrisoara, s-au deplasat la București, pe stadionul Arena Națională, pentru a susține jucătorii echipei naționale de fotbal a României. Într-o atmosferă incendiară, creată doar de copii cu vârsta sub 14 ani, România a reușit să învingă echipa adversă, echipa națională de fotbal a Andorrei. Echipa națională de fotbal a României a avut un avantaj vizibil, deoarece copiii au dobândit statutul „celui de-al 12-lea jucător” al echipei naționale de fotbal a României, cântând și susținând echipa pe tot parcursul meciului. Deplasarea copiilor la acest meci s-a realizat datorită implicării profesorului de educație fizică, dar și a susținerii primite din partea colectivului de cadre didactice din cadrul Școlii Gimnaziale Măureni, în frunte cu doamna director Belu Nicoleta.

Această deplasare a fost un real succes din toate punctele de vedere, copiii dând dovadă de unitate formând o adevarată echipă care a avut drept obiectiv succesul precum și lucrul în echipa.
Pe această cale, este necesar să-i mulțumim și domnului David Petru Ciprian și a firmei de transport SC Irmaosdav SRL din Bocșa, care a asigurat transportul copiilor în mare siguranță, dar și primăriei comunei Măureni în frunte cu Domnul Primar Filimon Brian care ne susține ori de cate ori este nevoie prin toate mijloacele disponibile. – Sebastian Apostol, profesor educație fizică și sport la Școala Gimnazială Măureni

Leave a reply