Vă invităm pe 14 septembrie la conferința ”Soluții digitale de transformare a sectorului de construcții” pentru a sărbători ”Ziua Națională a Constructorului” la Timișoara și a cunoaște oportunitățile de a beneficia de cursuri de perfecționare gratuite pentru angajații din construcții prin proiectul DigiConstruct  !

 

De Ziua Națională a Constructorului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții organizează conferința ”Soluții digitale de transformare a sectorului de construcții” la Timișoara și dedică această zi constructorilor români care vor să-și perfecționeze abilitățile digitale și să se adapteze la noile modalități de lucru din domeniu.

În cadrul unui proiect ambițios,   cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020,

DigiConstruct – Competențe digitale pentru industria construcțiilor (SMIS 143383)

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC) sprijină minim 35 de IMM-uri din industria construcțiilor să dezvolte abilitățile digitale a 350 de angajați, contribuind astfel la alfabetizarea digitală a angajaților din sector. Dintre cursurile relevante la care angajații pot participa gratuit, amintim:

*Building Information Modeling (BIM)

*Cybersecurity
*Social media pentru afaceri
*Comunicare în mediul digital
*Business Intelligence

De asemenea, 10 dintre IMM-urile înscrise în program vor primi consiliere pentru dezvoltarea unui program intern de formare.

În acest context a fost organizată o acțiune de promovare sub denumirea ”Caravana DigiConstruct”, care viza evenimente în  21 de orașe din România. La mijlocul lunii septembrie organizăm ultimele întâlniri în vestul țării, după următorul program: 13 septembrie – Deva, 14 septembrie – Timișoara, 15 septembrie – Arad.

Pe 14 septembrie 2023  reprezentanții Federației  așteaptă delegații firmelor de execuție, proiectare, arhitectură, producătorii de materiale de construcții și orice persoane interesate de agenda evenimentului  la Biblioteca Centrală a Universității Politehnice din Timișoara cu începere de la ora 10:00 cu speakeri și teme de interes, care acoperă procesul de digitalizare în toată complexitatea sa, detalii privind modul în care puteți beneficia de programul de formare oferit prin proiectul DigiConstruct, rolul și importanța raportărilor pentru statistica oficială, ecosistemul eMIP – soluții inovative de digitalizare a afacerii.

Conferința de la Timișoara, dar și sesiunile de informare de la Deva și Arad vă oferă posibilitatea de a dialoga cu reprezentanții federației despre propriile experiențe, despre nevoia de formare profesională sau de modificări legislative, propuneri menite să sprijine construcțiile și investițiile din România.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate. Înscrierea la oricare din cele 3 evenimente din luna septembrie se face completând formularul: https://tinyurl.com/inscriere-digiconstruct.

Nu ratați beneficiile proiectului DigiConstruct, prin participarea la evenimentele din orașul dumneavoastră, în perioada 13- 15 septembrie!

Contact:

Tel: 0751054501
www.digiconstruct.ro

 

 

 

Leave a reply