Duminică, 30.04.2023, în localitatea Dumbrăvița a avut loc faza regională a competiției naționale „Cupa Satelor” la fotbal la categoria U13. Comuna Berzovia, câștigătoarea fazei județene a județului Caraș-Severin, a fost reprezentată de echipă formată din elevi ai Școlii Profesionale Berzovia. Competiția a fost organizată de Federația Română de Fotbal. Partidele s-au disputat pe durata a două reprize de câte 15 minute cu pauză de 5 minute între reprize și 10 minute între meciuri. Fiind patru reprezentative ale județelor din regiunea RO6  meciurile s-au disputat în sistem fiecare cu fiecare, simultan pe două terenuri. Pe lângă echipa gazda, Comuna Dumbrăvița, reprezentanta județului Timiș și Comuna Berzoviareprezentanta județului Caraș-Severin, au mai fost prezente Crisciorreprezentanta județului Hunedoara, și Livada, reprezentanta județului Arad. După disputarea partidelor Comuna Berzovia a ocupat locul IV, având în componență sportivi mai mici decât categoria de vârstă a competiției. La finalul competiției fiecare echipă a primit din partea Federației Române de Fotbal 12 mingi. Echipa Comunei Berzovia a fost încurajată din tribună de părinții prezenți , de Domnul Primar Mircea Serafin, de Domnul Viceprimar Cosmin Bold, de domnul Director al Școlii Dan Miholcea, de Domnul Liviu Brumar și de Domnul Robert Nosal. Echipa a fost  condusă de Domnul Profesor Bosioc Bogdan, Domnul Profesor Nosal Flavius și Domnul Antrenor Cocora Ion fiind formată din urmatorii elevi ai Școlii Profesionale BerzoviaVasii Alexandra(clasa a VI a), Bostan Maria(clasa a V a), Gagia Andrei(clasa a IV a), Ogîrlaci Raul(clasa a IV a), Gagia Alexandru(clasa I ), Albu Matthias(clasa pregătitoare), Clapa Flavius(clasa a V a), Irimia Robert(clasa a V a), Dancea Cezar(clasa a III a), Popa Leonard(clasa a VI a), Pușcas Andrei(clasa a V a), Soktor Beatrice(clasa a VII a), Harabagiu Delia(clasa a VII a). 

Noi ca si Primaria am fost tot timpul alaturi de Scoala si de copii Scolii, de aceasta data prin proiectul depus de scoala si aprobat de Consiliul Local am reusit sa achizitionam treninguri noi pe care copii comunei sa le poarte la fiecare competitie, am oferit si masa copiilor la faza judeteana. Atat s-a putut la aceasta fază, dar este un loc bun pentru comună. Ca si proiecte de viitor avem in vedere finalizarea terenului sintetic din comună, pe care dorim sa il inauguram cu un turneu de fotbal, finalizarea salii de sport din curtea scolii si asfaltarea spatiului ramas dintre sala si magazia de lemne. Multumesc cadrelor didactice pentru implicare in toate activitatile care pun Comuna Berzovia pe harta. – Mircea Serafin – primar Comuna Berzovia 

Eu merg pe un principiu simplu,în viață nu contează unde te afli,ci pe cine ai alături.De aceea vreau să mulțumesc în primul rănd copiilor care prin plăcerea de a face sport ne aduce și nouă bucurie și satisfacție pentru rezultatele frumoase obținute, iar în al doilea rănd oamenilor din jurul lor cu spirit de echipă nu pentru ceea ce sunt.Vă enumăr aleatoriu cum ar fi:DanMiholcea,Bogdan Bosioc,Robert Nosal,Flavius Nosal,Cosmin Bold,Mircea Serafin și nu în ultimul rând Consilului Județean Caraș-Severin pentru sprijinul acordat prin proiectele alocate sportului.Am dorit să menționez pentru acești copii magnifici care mi-au adus o mulțumire sufletească și o bucurie enormă de a participa și reprezenta județul Caraș-Severin la faza zonală,regiunea 6’Cupa satelor 2023, desfășurată în județul Timiș,comuna Dumbrăvița.Felicitări pentru ambiție și perseverență de a face sport.
Vă rog să continuați. – Liviu Brumar 

Leave a reply