Alianța pentru Unirea Românilor are de sâmbătă o filială locală și în comuna Forotic din județul Caraș-Severin.

O echipă delegată de AUR Caraș-Severin s-a deplasat sâmbătă. 22 aprilie la Surducu Mare, sat aparținător al comunei Forotic, unde un grup de inițiativă din localitate a semnat adeziunile și a constituit filiala Forotic a AUR Caraș-Severin.

Președintele filialei a fost ales Ionuț Zanfir, care acum a făcut pasul spre politică. La ședința de constituire cei prezenți au discutat foarte mult despre nevoile comunei, despre starea extrem de proastă a drumului județean ce traversează comuna și despre lipsa unei echipe de fotbal, așa cum mai mereu comuna a avut, oamenii având nevoie de mișcare. Acum, există doar un club din Timișoara care antrenează câțiva copilași din comună în lupte de contact, dar marea majoritate a tinerilor și cetățenilor comunei nu au unde să facă mișcare în mod organizat.

La ședință a fost prezent și consilierul local PRM Mircea Zanfir, fratele președintelui AUR Forotic, care a spus că în comună este nevoie de o opoziție puternică și că banii comunei trebuie cheltuiți pentru toți oamenii, transparent și cu răspundere, astfel încât toți să aibă de câștigat, nu doar 3-4 familii din comună, care acum căpușează efectiv bugetul local.

„M-am bucurat mult să văd că și în comuna Forotic, precum în tot județul Caraș-Severin, partidul AUR beneficiază de simpatia cetățenilor. Astfel, la invitația domnului Zamfir Nicolae Ionuț, am fost sâmbăta trecută în Surducu Mare, unde am constituit Organizația Locală AUR Forotic. Cu această ocazie, filiala AUR Caraș-Severin a mai făcut un pas important pentru obiectivul principal, acela de a deveni prima forță politică din județul Caraș-Severin. Le mulțumesc oamenilor gospodari care au venit alături de noi, și apreciez susținerea unor oameni importanți din localitate” ne-a declarat Samuel Miclă, reprezentantul conducerii județene a AUR Caraș-Severin.

Leave a reply