Sâmbătă 18.03.2023 în sala de sport din cartierul „Nufărul” a orașului Bocșa cu începere de la ora 10:00 a avut loc competiția de handbal fete junioare IV intitulată „Cupa Prieteniei”. Competiția a fost organizată de A.C.S. Golden Kids Bocșa cu sprijinul AJH Caraș-Severin, ArenaPub din Bocșa, Primăria și Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură Bocșa. La această competiție au participat pe lângă echipa gazdă C.S.M. Reșița, Școala Gimnazială „Sfânta Maria” nr. 7 Timișoara, C.S.O. Deta. Competiția s-a desfășurat în sistem fiecare cu fiecare pe durata a două reprize de 20 de minute și cu pauză de 5 minute între reprize. Arbitrajele au fost asigurate de AJH Caraș-Severin, iar asistența medicală a fost asigurată de Doamna Cristiana Siminiceanu și de Domnul Adrian Caraconcia. După disputarea partidelor clasamentul final arată astfel:

  1. Școala Gimnzială „Sfânta Maria” nr. 7 Timișoara
  2. C.S.M. Reșița
  3. A.C.S. Golden Kids Bocșa
  4. CSO Deta

La finalul competiției echipele au fost premiate cu diplome și cupe și s-a stabilit echipa turneului, echipă stabilită de junioarele II ale A.C.S. Golen Kids Bocșa, Ilie Diana și Pîrvu Alexandra, iar echipa gazdă a dat cel mai bun centru prin Broșteanu Daria și cea mai bună extremă dreapta prin Balîngă Francesca. 

Vreau in primul rând sa mulțumesc organizatorilor și in special lui Bogdan pentru invitație. Un astfel de turneu este mai mult decât benefic deoarece se apropie etapa euroregională și tuturor echipelor participante cred eu ca le-a prins foarte bine acest turneu. Am onorat invitația și sunt foarte mulțumit de jocul elevelor mele pe care le pregătesc de 1 an iar la fiecare turneu observ cu mândrie că antrenamentele se regăsesc in jocul lor. Vreau sa felicit toate echipele participante pentru jocul prestat, pentru dăruire și le urez succes mai departe. Nu in ultimul rând vreau sa mulțumesc părinților pentru sprijin la noi la echipă este o atmosferă familiară și am o relație foarte strânsă antrenor-părinte-sportiv care ar trebui sa se regăsească la toate echipele. – Gabriel Danciu – antrenor Școala Gimnazială „Sfânta Maria” nr. 7 Timișoara

Leave a reply