Sâmbătă, 11.03.2023, sala de sport din comuna Boldur județul Timiș a fost un furnicar de sportivi și sportive care practică sportul cu mingea mică pe semicerc. Clubul Sportiv Comunal Boldur cu sprijinul Primăriei, Consiliului Local Boldur și a Asociației Județene de Handbal Timiș au organizat prima ediție a Cupei Prieteniei la minihandbal și babyhandbal masculin și feminin. La aceasta competiție pe lângă echipa gazdă CSC Boldur au mai participat și echipele A.C.S. Golden Kids Bocșa, C.S. Phoenix Buziaș, C.S. Voința Biled, A.C.S. Dominicii Moșnița, C.S.C. Moșnița, C.S. UVT, C.S. Peciu Nou. Fiind vorba de categoriile minihandbal și babyhandbal singurul rezultat care a contat a fost bucuria copiilor de a juca handbal, scorul nu s-a contabilizat. Prezent în mijlocul antrenorilor și a copiilor a fost și Domnul Florentin Pera, selecționerul Naționalei României, deoarece fiul Dânsului practică handbalul la C.S.C. Moșnița. La finalul competiției toate echipele participante au primit diplome și cupe.

Turneul s-a dovedit a fi un spectacol total, iar energia emisă de această competiție a fost la superlativ. Multumesc Primăriei Boldur pentru că sprijină acești copii minunați care doresc să facă handbal, părinților pentru încredere și adversarilor pentru că au dat curs invitației. – Simona Redac, coordonatoarea secției de handbal a clubului C.S.C Boldur 

În prezența domnului Florentin Pera, antrenorul echipei naționale și a domnului Marius Fîșcu, președintele AJH Timiș, 12 echipe de copii, reprezentând cluburi sportive din județele Timiș și Caraș-Severin s-au întrecut la această competiție. Mulțumim doamnei Simona Redac, coordonatoare secției de handbal a CSC Boldur și tuturor părinților care au contribuit la succesul acestei zile. – primăria Comunei Boldur.

Leave a reply