Valentina Timoşciuk, partenera de viață a președintelui Consiliului Județean Caraș Severin, Romeo Dunca a fost implicată într-un accident rutier care a avut loc pe un bulevardul din centrului municipiului Timișoara, chiar lângă Palatul Administrativ. Din fericire, Valentina Timoşciuk a scăpat doar cu sperietura.

La o verificare în baza de date a AIDA (Administrare date asigurări auto, un site dezvoltat de Biroul Român al Asiguratorilor Auto) autoturismul figurează ca neavând asigurare RCA însă potrivit IPJ Timiș actele autoturismului erau în regulă, deci ar fi avut asigurare auto.

Soția politicianului, care este de origine rusă, se afla singură în mașină, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. A lovit un indicator rutier, iar în final autoturismul s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

Autoturismul nu apare în declarația de avere a lui Romeo Dunca.

„Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier ce a avut loc pe bulevardul Revoluției din municipiul Timișoara.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 47 de ani, ar fi condus un autoturism pe bulevardul Revoluției spre strada Mocioni, iar, la un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un indicator și un copac de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Timiș.

Sursa video: Facebook/Infotrafic j Timiș

Leave a reply