Pentru gruparea sportivă A.C.S. Golden Kids Bocșa a reînceput să răsară soarele. În ultimele două luni au început să vină să învețe secretele jocului cu mingea mică pe semicerc nu mai puțin de 20 de fete noi, fete născute în anul 2007 și mai mici. Publicitatea făcută de conducerea clubului a atras doritoare noi spre sportul de performanță. Pe lângă colaborarea bună încă de la începutul existenței sale cu Casa Orășenească de Cultură Bocșa,ArenaPub din Bocșa, Printtec IndoorOutdoor din Reșița s-a alăturat Primăria și Consiliul Local Bocșa cu sprijin financiar, lucru ce se datorează în mod special edilului orașului,Domnul Primar Patriciu Mirel PascuÎn urma campaniei de promovare a activității la secția de handbal și în urma discuțiilor avute s-a alăturat cu sprijin logistic Primăria și Consiliul Local Măureni prin oferirea de microbuz școlar ca fetele de pe ruta Șoșdea – Măureni – Gherteniș – Berzovia să poată participa la antrenamente la Bocșa. Acest lucru se datorează inimosului Primar al Comunei Măureni, Brian Filimon astfel că practicantele sportului cu mingea mică participă cu drag și entuziasm  la antrenamente. În prezent nu mai puțin de 60 de fete practică handbalul la gruparea sportivă de pe malul Bîrzavei, din localitățiile Bocșa, Berzovia, Gherteniș, Șoșdea, Măureni, Buziaș(județul Timiș), Nițichidorf(județul Timiș) la cinci grupe de vârstă.

Mă bucur că familia Golden Kids Bocșa începe să se mărească și treptat ne refacem grupele de Junioare II,III,IV, minihandbal și babyhandbal. Noi cei care suntem la conducerea clubului suntem bucuroși cu după atâția ani în care am supraviețuit pe banii părinților a apărut actuala administrație publică locală care crede în proiectul nostru și ne sprijină financiar cât se poate,de asemenea sprijină financiar  și activitatea la secția de fotbal, deoarece din această toamnă am deschis și secția de fotbal de juniori. La această secție îl avem antrenor pe Domnul profesor Ion Petrișor care face muncă voluntară. Secția de fotbal participă în Campionatul Județean Caraș-Severin la două categorii de vârstă U13 și U17.

De asemenea ne bucurăm că proiectul pe care îl aveam pregătit înainte de pandemie a început să prindă contur și să fie pus în aplicare și anume să ne extindem aria de selecție până în Șoșdea – Măureni, de asemnea mă bucur că Domnul Primar al Comunei Măureni Filimon Brian așa cum îl știu, fiind și om de sport, doar este profesor de educație fizică și sport, cunoscând fenomenul a răspuns pozitiv la proiectul nostru fiind vorba și de copii comunității Măureni. Dorința noastra cea mai mare este ca toate fetele și cele care vor veni să se țină de acest sport pentru că sprijin de la cele două primării vom avea și mai departe. Țin să mulțumesc pe această cale celor doi primari Patriciu Mirel Pascu și Filimon Brian că s-au alăturat proiectului nostru și cred în el.Sezonul viitor dorim să participăm în Campionatul Național de Junioare II, III, IV minihandbal și baby handbal. – Claudiu Mureșan vicepreședinte Golden Kids Bocșa

Leave a reply