Școala Profesională Berzovia a participat ieri, 23.09.2022, la o competiție de cros ce s-a desfășurat în localitatea Bocșa în zona Izvor. Competiția a fost organizată de Primăria Bocșa cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Caraș-Severin. La această competiție intitulată SMS-sport-mișcare-sănătate și care face parte din proiectul „Re-Start-Cărășeni în Mișcare” elevii Școlii Profesionale Berzovia au obținut următoarele rezultate:

  • la categoria fete gimnaziu clasele VII-VIII Harbagiu Delia – clasa a VII a a obținut locul VIII din 20 de concurente și a primit premiu tricou și diplomă;
  • la categoria fete liceu clasele IX-XII Constantin Francesca – clasa a IX a a obținut locul I, premiile primite au fost tricou, medalie, diplomă și minge de fotbal, Grumeza Andrea – clasa a IX a a obținut locul II, premiile primite au fost tricou,medalie și diplomă, Grumeza Sara – clasa a IX a a obținut locul III, premiile primite au fost tricou,medalie și diplomă. La această categorie au participat 10 concurente.

Fetele au fost coordonate de profesor Bosioc Bogdan Ionuț. La Școala Profesională Berzovia se dorește și în acest  an școlar rezultate bune la concursurile și olimpiadele școlare la cât mai multe discipline, startul a fost dat de catedra de educație fizică și sport, urmând cu siguranță și alte discipline să obțină rezultate bune.

Leave a reply