Școala Profesională Berzovia, în parteneriat cu Primăria Berzovia și S.C. ProiectMetal Berzovia, a organizat un turneu de fotbal dedicat zilei de 1 iunie pentru copiii din Berzovia și localitățile limitrofe, la care au participat 3 echipe: ASS Star Berzovia, AS Fotbal Dream Reșița și A.C.S. Montan Bocșa. Rezultatele nu au contat, s-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, bucuria din ochii micuților jucători fiind evidentă, spiritul de competiție și dorința de a juca fotbal le-am regăsit la fiecare copil. Arbitrajul a fost asigurat de doi dintre tinerii arbitri ai subcolegiului Bocșa, Ulici Robert și Pușcașu Vlad. 

La finalul turneului desfășurat pe o căldură specifică verii, toți participanți au fost învitați la o masă festivă oferită de organizatori, golurile și fazele cele mai importante fiind subiectele de discuție preferate de tinerii fotbaliști.

Ne bucurăm că am reușit să organizăm acest turneu alături de partenerii noștri, Primăria Berzovia și S.C. ProiectMatal Berzovia, care ne-au fost alături ca întotdeauna și ne-au ajutat să oferim copiilor bucuria de a juca fotbal într-un cadru organizat, cu ocazia zilei de 1 iunie, un prilej de a le ura ” La mulți ani, cu sănătate și bucurii ! ” –  prof. Dan Alexandru Miholcea – director la Școala Profesională Berzovia 

Leave a reply