Weekendul 21-22.05.2022 va fi unul plin de handbal pentru cele mai mici handbaliste din țară. Federația Română de Handbal împreună cu Asociația de Handbal Timiș organizează în weekendul 21-22.05.2022 turneul final de minihandbal feminin, la care vor participa fetițe născute 2011 și mai mici. Competiția se va desfășura conform regulamentului de minihandbal aprobat de Federația Română de Handbal și se va desfășura în localitate Dumbrăvița, în data de 21.05.2022, și în localitatea Moșnița Nouă în perioada 21-22.05.2022. Pentru echipele prezente din alte județe masa și cazarea va fi oferită de Federația Română de Handbal, iar pentru cele care nu solicită cazare, Federația Română de Handbal va oferi masa. La acest festival de handbal vor participa 24 de echipe din toată țara. Echipele au fost repartizate după cum urmează:

  • localitatea Dumbrăvița, 21.05.2022 : 

GRUPA  AHC BELDIMAN ARAD, ACS INASPORT BRAȘOV, CSM FĂGĂRAȘ, LPS BANATUL TIMIȘOARA, CS VOINȚA BILED, CS GIROC CHIȘODA.

GRUPA B CS INOAN ARAD, HC JIMBOLIA, ACS GOLDEN KIDS BOCȘA, AHCS CÎTU TIMIȘOARA, CS UNIREA SÂNNICOLAU MARE.

  • localitatea Moșnița, 21-22.05.2022 :

GRUPA  A :  AHC ALEȘD, ACS SPORTING GHIMBAV, CS MARTA BAIA MARE, CSC PECIU NOU, ACS LEU GIARMATA, ACS DOMINICII TIMIȘOARA/MOȘNIȚA, CSU DE VEST TIMIȘOARA.

GRUPA B : CSM CORONA BRAȘOV, CSM REȘIȚA, CS AVÂNTUL PERIAM, CSC MILENIUM GIARMATA, CS PHOENIX BUZIAȘ, SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA.

Meciurile se vor desfășura fiecare cu fiecare în grupele stabilite și nu se va ține cont de scor la această categorie de vârstă. La finalul celor două zile de competiție organizatorii vor recompensa micile handbaliste cu premii.

Leave a reply