De un an de zile, timp în care conduce, ca președinte, Consiliul Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca ne tot lasă să înțelegem, prin fel de fel de gesturi, că el ne face un serviciu, nouă cărășenilor, că ne conduce județul. În aceiași partitură, domnul Dunca se face că nu pricepe ce mare tam tam face presa că a făcut el accident cu autoturismul de serviciu (pe care în câteva rânduri declara că nu-l folosește).

Sigur, nu e mare chestie să-ți iasă o căprioară în cale și nici prea multe pagube dacă o lovești nu se fac. Dar, atunci când vorbim de bunuri și, mai ales, de banii publici domnule Dunca, rigoarea trebuie să fie alta. Că asta înseamnă, de fapt, să-ți respecți cetățenii și votanții. Iar când ești și milionar și te poticnești de câțiva lei sau faci găinării de nivelul 10 pentru niște mărunțiș (vorbim de un milionar, nu?!) eu personal, domnule Dunca, încep să am semne de întrebare. Da, ați pus la bătaie elicopterul și buzunarul personal când a fost nevoie pentru Consiliul Județean, dar astfel de gesturi nu vă autorizează un acces discreționar în sens invers, adică la banul public.

Așa rău ați ajuns domnule Dunca de vă uitați la o mașină de serviciu de la Consiliu Județean? Nici atâți bani nu mai aveți? Sau așa de zgârcit sunteți, că drămuiți fiecare leuț?! Păi drămuiți-i și pe cei din buzunarul public, al popoprului. Nu numai că ați accidentat mașina instituției, dar ne-ați spus că problema se rezolvă cu CASCO. Poliță care nu există! E drept că angajații dvs ne-au sunat să ne spună că autoturismul nu are asigurare CASCO, dar când am întrebat: <<și atunci cine plătește?>> nu ne-a mai sunat nimeni să ne spună nimic. MUCLES!

Pe surse am aflat că societatea de pază a reușit să captureze familia căprioarei accidentate pe care o bat cu nesaț să recunoască că acea căprioară a fost de vină și trebuie să plătească reparațiile!

Penibil domnule președinte de Consiliu Județean, oare vă dați seama cât de penibil e totul?

 

 

Acest articol este un editorial și exprimă doar opinia autorului

 

Leave a reply