Școala Profesională Berzovia în parteneriat cu Grădinița cu Program Normal numărul 1 Bocșa, a desfășurat în data de 06.12.2021 o acțiune de voluntariat pentru sensibilizarea preșcolarilor de la Grădinița cu Program Normal Numărul 1 Bocșa. Acțiunea s-a materializat  prin oferirea de daruri și susținerea unui  mic recital de colinde de către elevii clasei I de la Școala Profesională Berzovia. Activitatea s-a desfășurat în Parcul Pescăruș din Bocșa, respectându-se toate restricțile în vigoare. Copilașii au fost coordonați de Doamna Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar Stela Maria Drăgoi, de la Școala Profesională Berzovia și de Doamna Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar Florina Fildan de la Grădinița cu Program Numărul 1 Bocșa. Scopul acestei activități a fost cunoașterea unor datini și obiceiuri specifice poporului român, cultivarea virtuților creștine și a voluntariatului, cultivarea comportamentului moral-spiritual al copilului. Obiectivele acestei activități au fost cultivarea și educarea sentimentelor de dragoste și admirație față de Dumnezeu și Iisus, față de tradițiile și obiceiurile strămoșești, participarea elevilor  la manifestări culturale și tradiționale creștinești,  la acțiuni de voluntariat, colaborarea mai strânsă dintre școală, familie și comunitatea locală.

Am făcut acest proiect în parteneriat cu colega mea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar de la Școala Profesională Berzovia pentru a aduce o bucurie micilor mei copilași de la Grădinița cu Program Normal numărul 1 Bocșa. – Fildan Florina , profesor pentru învățământul primar și preșcolar Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Bocșa

Prin această activitate, pe lângă bucuria oferirii de daruri, minunați mei elevi din clasa I au învățat ce înseamnă voluntariatul și să fie sensibili și mai buni cu semenii lor și cu cei din jur. Vreau să mulțumesc părinților elevilor mei de la clasă pentru implicare. – Stela Maria Drăgoi , profesor pentru învățământul primar și preșcolar Școala Profesională Berzovia.

Leave a reply