Astăzi, 09.06.2021, la Liceul Tehnologic Berzovia a avut loc un turneu de fotbal destinat fetelor din ciclul primar și gimnazial. Evenimentul a avut loc cu  începere de la ora 10:00 ținându-se cont de toate măsurile privind raspândirea virusului SARS-COV 2. La eveniment au participat 3 echipe: Liceul Tehnologic Berzovia – fetele din clasele a IV -a și a V -a , Liceul Tehnologic Berzovia – fetele din clasele a VI a și a VII -a și Școala Gimnazială Vermeș. Cele 3 echipe au fost coordonate de profesorii Bosioc Bogdan Ionuț și Flavius Nosal. Sistemul de joc a fost fiecare cu fiecare pe durata a două reprize de câte 7 minute, fiecare cu pauză de 5 minute intre reprize și meciuri. Organizatorul,  Liceul Tehnologic Berzovia, nu a tinut cont de clasament oferind diplome de participare tuturor fetelor participante la eveniment, iar cu sprijinul Domnului Președinte al Asociației Sportive Școlare „Star” Berzovia,  Domnul Liviu Brumar, toate fetele  au primit pe lângă diplome pizza și suc pentru efortul depus. Arbitrajul evenimentului a fost asigurat de eleva COJOCARIU CAMELIA – eleva în clasa a VIII a la Liceul Tehnologic Berzovia. 

Lotul celor 3 echipa a fost format din elevele :

*Liceul Tehnologic Berzoiva – coordonate de prof. Bosioc Bogdan : Marcu Doriana(cls IV), Căldăraș Emanuela(cls V), Ghimboasa Patricia(cls V), Ogîrlaci Paula(cls V), Covaci Andreea(cls V), Harabagiu Delia(cls V), Soktor Beatrice(cls V), Miholcea Timeea(cls VI), Drăgoi Lucia(cls VI), Drăgoi Amelia (cls VI), Heger Alicia(cls VI), Kardoș Andrada(cls VI), Cojocariu Camelia(arbitru – cls a VIII a);

*Școala Gimnazială Vermeș- coordonate de prof. Nosal Flavius  : Rîmpu Alessia Maria ,Popescu Daliana Andreea ,  Cărăbaș Daria Lorena , Mioc Adelina ,  Ciumurel Karina , Stanciu Bianca. 

Leave a reply