Azi-noapte, in jurul orei 02:00, Dispeceratul ISU SEMENIC al județului Caras-Severin a fost notificat cu privire la izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei case în localitatea Ciclova Română.
Au fost alertate autoritățile locale și Sectia de Pompieri Oravita care a mobilizat doua autospeciale pentru stins incendii și o ambulanță SMURD. In momentul ajungerii la locul intervenției, focul ardea generalizat, fiind observat și anuntat, probabil, tarziu. Potrivit informațiilor primite initial de la fata locului, exista riscul major de extindere la alte doua locuinte. S-a reușit localizarea incendiului, fara ca acesta sa se extinda la vecinătăți si nu au fost înregistrate victime.
În urma evaluărilor efectuate, in urma intervenției, s-a estimat ca a ars acoperișul casei pe o suprafață de aprox.200 mp, respectiv 3 camere si bunurile aflate în ele.
Cauza probabila de producere a incendiului: scurtcircuit electric.

Ora 04:30. Tot pompierii militari oraviteni au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism parcat pe o strada in orașul Oravita. Si in aceasta situație, cauza probabila stabilita este scurtcircuitul electric.

CIRP ISU Caras-Severin

Leave a reply