Arhivă

Caravana de Prevenţie şi Consiliere continuă în Maramureș!

Președintele Autorității Naționale pentru ProtecțiaConsumatorilor, domnul Claudiu Dolot, împreună cu domnul Paul Anghel, Director general al DirecțieiGenerale Control si Supraveghere Piață și ArmonizareEuropeană din cadrul ANPC, au participat la o întâlnirede lucru cu Președintele Consiliului JudețeanMaramureș, domnul Ionel Bogdan și cu reprezentanțiai domeniului HoReCa din Județul Maramureș pentru a discuta despre campania de informareCaravana de Consiliere și Prevenție”, organizată de către AutoritateaNațională pentru Protecția Consumatorilor.

Campania vizează informarea operatorilor economici cu privire la toate normele și reglementările în vigoarepentru buna desfășurare a activității lor și are scopul de a prezenta cele mai recente prevederi legislative în ceeace privește drepturile consumatorilor, în condiții de pandemie, precum și informarea agențior economici cu privire la regulile la care aceștia trebuie se alinieze, mai ales în perioada Sărbătorilor Pascale, în care se intensifică puternic activitatea comercială.

Este foarte important ca aceștia știe foarte clar ce au de făcut, evitând în acest mod eventualele sancțiunipentru nerespectarea normelor de protecțieepidemiologice.

Acțiunile de acest gen au rolul de a asigura condițiioptime de protecție pentru consumatori, protejareacetățeanului fiind țelul suprem al tuturor instituțiilorstatului.

Reprezentanții operatorilor economici au apreciat ca pozitiv demersul ANPC, protejarea cetățeanului fiindțelul suprem al tuturor în contextul pandemiei de COVID-19.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts