PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE ŞANTAJ ŞI NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ŞI MUNIŢIILOR
_* La data de 21 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, au efectuat 4 perchezitii domiciliare în municipiul Timisoara, la 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani. A fost reţinut un bărbat_* .

În cursul dimineții, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, împreună cu polițiștii Secţiei 3 si Secţiei 4 Poliţie Urbană Timișoara, au efectuat 4 percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de şantaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma percheziţiilor au fost ridicate următoarele : o armă scurtă tip pistol,calibrul 9 mm împreună cu încărcătorul aferent ce conţinea 8 cartușe ,mai multe plicuri ce par a conține substanțe psihotrope, suma de 14.000 de lei și 4.030 de euro.

La sediul I.P.J Timiș au fost conduse 4 persoane în vederea audierilor.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 39 de ani, urmând ca în data de 22 aprilie a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiș şi al politiştilor din cadrul Biroului Operaţiuni Speciale Timișoara .

Leave a reply