Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de director general la casele de asigurări de sănătate din 39 de judeţe ale ţării, printre care și Caraș-Severin.Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 20 aprilie(inclusiv), până la ora 17:00.

Anunțul de angajare a fost publicat și de către  Alianța USR PLUS Caraș-Severin pe pagina lor de facebook  cu mențiunea „#Depolitizare #Transparență #Meritocrație”.

„Concursul va consta într-o probă scrisă, care se va desfăşura la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmată de un interviu, care se va desfăşura în termen de patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, la sediul CNAS din Calea Călăraşilor nr. 248”, au menționat ei.

Mai multe detalii referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs pot fi citite  pe site-ul CNAS, la adresa:

http://www.cnas.ro/page/posturi-vacante-i-concursuri.html?fbclid=IwAR0O5vbPJOwCtB_9gGgu661dXLeO6F4p3eiNm3ioTd10OgCTitXt5rHWTB4

În prezent, conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin este asigurată de Mirela Zeman. Aceasta ocupă funcția de președintele-director general din luna ianuarie a anului trecut.

 

Leave a reply