Home / Banat / Locuri de veci scoase la licitație în Reșița

Locuri de veci scoase la licitație în Reșița

15 locuri de veci sunt scoase la licitație de Administrația Cimitirelor din Reșița. Acestea se află în Cimitirul numărul 7 din Reșița, situat pe strada Mureșeni, numărul 4 și pot fi văzute de luni până joi între orele 08:00 și 16:00, iar vineri între 08:00 și 13:30.

Persoanele interesate de achiziția acestor lucrări funerare pot depune documentația de participare la licitație până în data de 23.04.2021 ora 13:00 la sediul Serviciului Public – „ Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire”, iar atribuirea se va realiza în funcție de cel mai mare preț oferit.

Licitația se va organiza în mod deschis, cu strigare și doar în condițiile înscrierii a cel puțin doi participanți. Prețul de pornire al lucrărilor funerare, stabilit prin expertiză, pornește de la 375 de lei sau de la 1250 lei și poate ajunge chiar până la 4250 lei, în cazul unui cavou cu patru locuri.

Pentru mai multe detalii suplimentare puteți apela numărul de telefon 0255/220200.

About editor editor

Check Also

O familie fericită nu este altceva decât un Rai timpuriu – George Bernard Shaw. Asa își începe prefectul Cristian Gâfu mesajul sau de Ziua Familiei

O familie fericită nu este altceva decât un Rai timpuriu – George Bernard Shaw. Asa …

Lasă un răspuns