Arhivă

ANPC a făcut o vizită surpriză operatorilor economici

Controale ANPC au fost efectuate în unități economice cu privire la aglomerările foarte mari din spațiul public în plină pandemie.

Președintele Claudiu Dolot, împreună cu echipa din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, s-a deplasat pentru a verifica situația din teren și pentru a lua măsurile ce se impun acolo unde este cazul.

“Nu am putut rămâne lipsiți de reacție când am văzut imaginile apărute în spațiul public cu aglomerările foarte mari, iar împreună cu operatorii economici ne-am asigurat că se respectă toate regulile pentru un climat de siguranță la cumpărături.

Încrederea consumatorului reprezintă pentru mine prioritatea zero, iar aceste clipe grele nu putem să le depășim decât aflându-ne în teren, alături de oameni și pentru ei!”, susține președintele ANPC.

Claudiu Dolot asigură cetățenii de sprijin total în ceea ce privește drepturile consumatorilor români și siguranța acestora la cumpărături și operatorii economici de consiliere susținută din partea ANPC.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts