Un angajat al unei firme de exploatare forestieră a fost găsit decedat în parchetul forestier situat pe raza Ocolului Silvic Rusca Montană. Acesta prezenta răni în zona capului, iar casca de protecţie pe care o purta era spartă. La momentul de faţă nu se cunoaşte dinamica producerii accidentului.

Evenimentul s-a produs în data de 31.03.2021, în jurul orei 14:30, în parchetul forestier situat pe raza Ocolului Silvic Rusca Montană, parchet exploatat de un angajator cu sediul social în judeţul Caraş Severin.

S-a stabilit identitatea persoanei decedate ca fiind un salariat în vârstă de 54 de ani, angajat ca fasonator mecanic din februarie 2020 la firma cu domeniul principal de activitate exploatare forestieră. A fost găsit de un coleg de muncă, în timp ce acesta efectua operaţiuni de curăţare a parchetului forestier.

Un inspector de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate şi Sănătate în Muncă s-a deplasat la faţa locului, demarând cercetările în scopul de a stabili împrejurările şi cauzele care au determinat producerea acestuia, răspunderile şi măsurile care se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri similare

Leave a reply