În prezent, potrivit hotărârii Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, sunt suspendate temporar cursurile, în modalitatea „față în față”, pentru 13 clase din unitățile de învățământ din județul Caraș-Severin.

Astfel, clasa I C de la Colegiul Național „Traian Doda” Caransebeș, clasele a IV-a A, a VIII-a B, a II-a C Step by step și Anul III/B Asistent Medical Generalist de la Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița, clasa a IV-a de la Liceul „Mathias Hammer” Anina, structura Școala Gimnazială Nr. 2 Steirdorf, clasa a X-a Matematică Informatică de la Liceul Bănățean Oțelu Roșu, Grupa Mijlocie A de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Caransebeș, clasele a II-a și a III-a A de la Școala Gimnazială Nr. 2 Bocșa, clasa a VI-a B de la Școala Gimnazială Nr. 3 Oțelu Roșu, clasa a VIII-a A de la Școala Gimnazială Nr. 9 Reșița și clasa a IV-a de la Școala Gimnazială Slatina Timiș desfășoară cursurile în modalitatea online.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin va efectua ancheta epidemiologică, va stabili contacții direcți ai cazurilor confirmate și va decide împreună cu conducerea unității de învățământ dacă se impune carantinarea celor care nu fac parte din clasa la care s-au suspendat cursurile, inclusiv a personalului didactic/nedidactic/auxiliar.

Leave a reply