Din cauza răspândirii noilor cazuri de Coronavirus am luat legătura cu domnul Ienea Vasile, administratorul firmei Vasi Eco Perfect Clean DDD SRL, firmă ce are ca obiect de activitate dezinsecție-deratizare.

Acesta ne-a declarat că lucrează cu cele mai noi produse, dar și cele mai bune care există la ora actuală pe piață în lupta cu Coronavirus, precum și în dezinsecție. „Chiar dacă firma e nou înființată, avem contracte cu numeroase instituții publice, firme și mici societăți comerciale la care am prestat servicii încă de anul trecut. Toți au fost mulțumiți de seriozitatea și rapiditatea cu care au fost serviți, dar și de calitatea serviciilor prestate, nefiind semnalate probleme. Pentru că sunt solicitat și de clienți din județele învecinate, Hunedoara, respectiv Timiș, îmi doresc pe viitor să îmi extind activitatea și acolo.”

Acestea ne-au fost declarate cu mândrie de către domnul Ienea Vasile, un mărgan care a ales să renunțe la serviciul său din străinătate pentru a lupta curajos și eficient împotriva Coronavirusului în țara sa.

Leave a reply