CSM Reșița a pierdut două puncte acasă în partida contra echipa CSM Slatina din etapa a XIX-a a Ligii secunde de fotbal, puncte care i-ar fi fost extrem de importante pentru poziția în clasament.

Dar, deși pierdem doua puncte jucătorii chiar au vrut, s-au luptat pe teren dar nu a fost sa fie o victorie, cu atât mai mult cu cât oaspeții au fost cei care au deschis scorul iar CSM Reșița a trebuit să alerge după egalare.
Elevii lui Minteuan sunt obligați, acum, la victorie în Maramureș, cu Recea, pentru că locul 14 în clasament nu este unul deloc confortabil și Metalul trebuie să se regăsească și sezonul următor pe țintarul Ligi 2.
Echipa de start: COBREA ALBERTO, SZIJJ BOGDAN, BRESNENI LAURENTIU, SALCIANU ALEXANDRU, DULCA ALEXANDRU, SIMA ALEXANDRU, DAT EMANUEL, DUMITRAS ANDREI, BUS LAURENTIU, BOBOC ROBERT, VISNAKOVS EDUARDS
Jucători de rezervă: ZIMMERMANN CRISTIAN
ILIE ADRIAN, DANCI CRISTIAN, ACKA LORENZO, POPESCU NINI, CHERA VLAD, BRINZAN DENIS, MATIS CLAUDIU, CRISTODULO DEMETRIS.
„Am controlat jocul pe toată durata partidei, dar mingea n-a vrut să intre în poartă. Poate n-am avut așa de multe ocazii, dar cu o concentrare mai mare la ultima pasă, am fi putut să ajungem într-o situație mai bună de-a marca. De multe ori în fotbal nu e ceea ce vrem noi. Acum fotbalul n-a vrut ca Reșița să obţină victoria. Facem multe greșeli care nu-și au locul la acest nivel. Încercăm să facem o treabă bună, am reușit într-o oarecare măsură anul trecut, dar se pare că anul acesta lucrurile nu stau cum aș vrea eu” a declarat la finalul partidei principalul Alin Minteuan.

Leave a reply