Joi, 11 martie, începând cu ora 14:00, se va desfășura evenimentul online „Dezvoltarea strategică pentru orașe inteligente”, care are în vedere modernizarea orașelor din România și adaptarea la nevoile cetățenilor, care, în contextul pandemic, s-au schimbat foarte mult.

„Multe administrații locale funcționează încă după tradiționalele metode birocratice, ceea ce le face anacronice în raport cu vremurile în care trăim și total ineficiente în relația cu cetățeanul. De aceea, sperăm ca toți actorii implicați în procesul de digitalizare să contribuie în mod susținut la accelerarea acestuia, în așa fel încât plimbatul hârtiilor și coada la ghișeu să devină istorie în cel mai scurt timp”, declară Marius Todor, CEO Total Business Land, unul dintre participanții la eveniment.

În cadrul evenimentului, care face parte din seria Dezbaterilor Smart City, organizate de Concord Communication începând din 2017, se vor avea în vedere soluțiile care sunt la îndemâna autorităților publice locale, cum poate fi abordat procesul digitalizării interconectate a instituțiilor publice locale, dar și importanța leadership-ului instituțional și al colaborării la nivel regional între instituții. De asemenea, va fi abordat și subiectul finanțării inteligente a proiectelor, care sunt sursele de finanțare pe care administrația publică locală le poate utiliza.

Leave a reply