În data de 3 martie, efectivele de ordine publică au desfășurat mai multe misiuni în zone ale orașului care prezintă o infracționalitate crescută, misiuni care au avut ca scop prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură penală sau contravențională, în zonele Muncitoresc, Dealul Crucii, Moara Juracek, dar și în alte zone ale municipiului.

Pe parcursul acțiunilor au fost legitimate peste 230 de persoane, polițiștii instituind filtre rutiere pe drumurile publice, fiind oprite și verificate 72 de autovehicule. Substanțe interzise, infracțiuni la regimul rutier, 26 de sancțiuni aplicate. Toate acestea sunt rezultatul acțiunii desfășurate în sistem integrat de polițiști și jandarmi în locurile mai „întunecate” ale municipiului Reșița.

Au fost constatate două infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, un conducător auto fiind depistat conducând autovehiculul fără a deține permis de conducere, iar un altul a fost depistat având în autoturism două recipiente ce conțineau substanțe sub formă de pulbere și fragmente vegetale de culoare verde oliv, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, polițiștii și jandarmii reșițeni au continuat activitățile informativ-preventive pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, context în care, în anumite situații fiind aplicate „Avertismente scrise”.

 

Polițiștii și jandarmii cărășeni vor continua acțiunile preventive și în perioada următoare.

Leave a reply