Astăzi, 1 martie 2021, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, s-a adoptat Hotărârea nr. 22/01.03.2021.

Potrivit art.1 alin. (1), în urma analizării scenariilor de funcționare propuse de către consiliile de administrație ale unităților de învățământ, avizate de către Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, se aprobă scenariile de funcționare ale unităților de învățământ preuniversitar din județul Caraș-Severin, începând cu data de 1 martie 2021.

Art.2 al Hotărârii adoptate astăzi prevede că Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin va pune la dispoziția Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin situația epidemiologică de la nivelul fiecărei localități, în vederea actualizării scenariilor de funcționare ale unităților de învățământ, în funcție de evoluția epidemiologică.

Potrivit art.3, săptămânal sau ori de câte ori va fi nevoie, în funcție de situația epidemiologică, scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Caraș-Severin vor fi actualizate și aprobate, conform prevederilor legale.

Hotărârea nr. 22/01.03.2021 și anexa aferentă pot fi accesate pe site-ul Instituției Prefectului – Caraș-Severin la secțiunea Activități/Situații de urgență.

Leave a reply