Home / Banat / Trei kilograme de droguri de risc au fost descoperite ieri în Caraș-Severin

Trei kilograme de droguri de risc au fost descoperite ieri în Caraș-Severin

Ieri, 25 februarie 2021, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani, ar fi oferit spre vânzare 2,5 kilograme de Cannabis, în municipiul Reșița. Aceștia au fost depistați în flagrant delict de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Caraș-Severin.

În momentul depistării, în autoturismul folosit de cei trei bărbați a fost descoperit un pistol de tip airsoft.

În aceeași zi, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare în județul Caraș-Severin, la locații folosite de persoanele în cauză, în urma cărora au fost descoperite și ridicate 0,5 kilograme de Cannabis.

Din cercetări a rezultat faptul că drogurile de risc ar fi provenit din Spania și ar fi fost introduse în țară cu scopul de a fi distribuite în județul Caraș-Severin, în special în municipiul Reșița.

Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

 

 

About editor editor

Check Also

Accident rutier pe Calea Sever Bocu din Timișoara

Astăzi, 16.04.2021, in jurul  orei 16:42, autoritățile din Timișoara  au fost solicitate să intervină la …

Lasă un răspuns