Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, acuză fosta administrație că ar lansa informații false, cum că el ar opri proiectele deja începute. Fritz mărturisește că aceste acuzații ar fi departe de adevăr, susținând că de 3 luni de zile nu face altceva decât să salveze proiectele începute, dar lăsate fie fără bani, fie cu sute de zile de întârziere.

Conform edilului, dacă se dorește realizarea proiectelor, nu există altă soluție decât rezilierea contractelor cu firmele care nu și-au făcut treaba și refacerea licitațiilor. În acest sens, propune ca exemplu cazul bazelor sportive din Calea Buziașului și Calea Șagului, în cazul cărora, firmele contractate nici nu ar mai răspund la mailuri.

Fritz mărturisește că, deși angajații din Primărie i-au cerut fostului primar să rezilieze contractele și să refacă licitațiile încă de anul trecut, acesta nu a făcut-o. „Probabil că se afla în campanie”, adaugă edilul.

„Eu sancționez firmele care nu respectă contractul cu Primăria și cu comunitatea, așa cum am făcut și cu reabilitarea din Piața Victoriei, și refac licitațiile la care aștept companii serioase, cu capacitatea să deruleze proiectele. Pentru prima categorie lupt să găsesc bani și sunt șanse mari să reluăm lucrările pe Prezan și Alexandrescu foarte curând.”, declară Dominic Fritz.

 

Leave a reply